Teamcoaching

Met teamcoaching haal je het maximale uit je team. Centraal staat het gezamenlijke doel, het maken van verbindingen en het verbeteren van de onderlinge interactie. Samen onderzoeken we welk gedrag bijdraagt aan zakelijk succes en werkplezier. Wat helpt en wat is belemmerend? Door deze inzichten ervaart het team de positieve effecten van ander gedrag. Dit succes motiveert en stimuleert het team zelf verantwoordelijkheid te nemen om blijvend te verbeteren.

teamcoaching

Team coach

Het herkennen van groepsdynamica en patronen is voor mij een tweede natuur. Als team coach voel ik snel aan wat er speelt. Door interventies in de praktijk leer ik teamleden hoe ze patronen kunnen herkennen. Welke impact patronen hebben op de groepsdynamica. En hoe het team de groepsdynamica positief kan beïnvloeden. Geen grote plannen maken, maar werken in het nu. Altijd vanuit een toekomstperspectief. Absolute voorwaarde is commitment van alle teamleden. Alleen dan is het team in staat om te groeien. Als team coach maak ik het onbespreekbare bespreekbaar. Ik zorg voor veiligheid en vertrouwen. Ik creëer ruimte, op inhoud en gevoel, zodat alles er mag zijn.

Agile coach

Als agile coach help ik teams met het toepassen van de scrummethodiek. Centraal staat het opleveren van datgeen dat voor de organisatie de meeste waarde toevoegt. Kortom, doen wat echt belangrijk is en continu verbeteren. Vanuit de teamopdracht help ik het team bij het creëren van nieuwe gewoonten. Zo ondervindt het team de voordelen van slimmer samenwerken. Agile werken wordt een mindset. Agile coaching gaat verder dan alleen het team. Denk ook aan de samenwerking met relaties, klanten en leveranciers. Deze nieuwe manier van samenwerken heeft uiteraard ook impact op de organisatie. Als agile coach, stimuleer, faciliteer ik agile werken om tot betere resultaten te komen.

Maximaal rendement uit je team

Samenwerking verbeteren

Groepsdynamica optimaliseren

Teamambities waarmaken

Scrummaster

SAFe agilist

Wat is jouw teamuitdaging?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en ik spar graag met je wat ik voor het team kan betekenen.